VALMISTUJAISKAKUT

1729639.jpg

Kaverini valmistui kirjastovirkailijaksi (toivottavasti tuo oli se oikea nimike) heh.. tahtoo mennä sekaisin mikä on kirjastonhoitaja ja kirjastovirkailija... jompikumpi kuitenkin :)

Valmistujaisiin päätin valmistaa samassa hengessä kirja-kakun. Ankaran työviikon takia sain onneksi apua omalta äidiltä ruispohjien tekoon. Pohjien väliin tuli vain mansikkaa ja kermaa ja oli kyllä hyvää :) Tuli vain niin äkkiä kakuille lähtö juhlapöytään että en ehtinyt itse napata kuvaa valmiista kakusta. Onneksi kaverini nappasi puoliksi syödystä kakusta kuvan :)

Toisella sivulla oli suklaasta tehty vasara, jolla oli mulkosilmät ja nyrkit pystyssä. Oli tupla valmistujaiset siis ja kaverin pikkuveli valmistui rakennuspuolelta ammattikoulusta. Joten aiheen mukaan koristelut olivat :)

1729640.jpg

Tässä on sitten se toinen kakku sinne valmistujaisiin. Kokeilin tuota suklaakiemuroita tuohon päälle ensimmäistä kertaa. Ainut vika oli kun keittiön lämpötila oli kuin jossain tropiikissa niin oli hankalaa välillä tuon suklaan kanssa taiteilla.. Suli niin helposti. Sitten harmitti kun oli niin kiirus ja meni hiukan tuo suklaa rikki niin yritin korjata sitä tuolla perhosella, olisi ollut komeampi valkoisestasuklaasta tuo perhonen.. mutta tuli sitten liian kiire korjata tuo moka. Mutta kyllä tykkäsivät silti vieraat ;)

Tässä on sama sisältö. Ruispohjat, mansikkahilloa ja kermaa. En ollut ennen valmistanut noin "liukuhihnalta" kakkua... Mutta toivottavasti kelpasivat kakut suuhun :)