HÄMÄ-HÄMÄHÄKKI KIIPES LAUTASELLE...

1729331.jpg

Emmi tosiaan on palannut taas blogiavaruuteen! Anteeksi tämä hiljainen hetki, mutta kesä on aina yhtä hulinaa ja myrskyä. Tässä tuli sitten kauhee muutto-operaatio hässäkkäkin, mutta se on nyt suoritettu kunnialla läpi =)

Oma kummipoikani täytti mahtavat 8-vuotta tuossa kesäkuun alussa ja minä sain ihan hullun ja mahottoman ajatuksen hämähäkkikakusta ja kaikkea pitää katos testata ;) Aika kivasti se silti toteutui. Tuo on hyvin suklainen ja makea kakku.

Jostain blogista löytyi semmoinen ohje kuin Pätkispiilo ja sillä ohjeella siskoni teki minulle valmiiksi tuon alaruumiin. Pään rakensin noista jäljelle jääneistä ruiskakunpohjasta, mansikkahillosta ja kermasta.

Kermaa meni koko kakkuun varmaan 1 litra =D ja sekään ei tahtonut riittää... mutta sisko ei suostunut lähteä hakemaan enää kermaa kaupasta ja aika alkoi myös loppua. Oli noin 2h aikaa tehdä tuo kakku ennen kuin 8 villiä poikaa ilmestyy paikalle...

Kääretortuista kokosin jalat.. harmitti hiukan kun oli tarkoitus tehdä 8 jalkaa mutta tuli tuosta hämähäkistä aika monsteri =D niin ei mahtunut kuin neljä jalkaa. Joten siskon kanssa päätimme että hämyltä on nyt revitty ne neljä jalkaa pois... oli ollut kova tappelu sillä mutta selvisi siitä hengissä ja neljällä jalalla.

Toivottavasti tämä blogin kirjoittaminen alkaa taas sujumaan... Nyt kun on ollut mielenkiinto vain sisustaa omaa kämppää niin on tämä kokkaaminen jäänyt hiukan sivuun. Juoksen kuin päätön kana joka puolelle kesän tapahtumiin joten koittakaa olla kärsivällisiä =D kyllä mä tästä rauhootun taas kohti talvea.. ja alkaa tulla enemmän synttäreitä jonne voi kehittää suuruudenhulluja ajatuksia.

Mansikkaista kesää!